Testat in Germania

Acasă Despre Efix Proiecte speciale Comunicare Contact

Divas’ Rally 2012 - 2 zile de emoţii şi acţiune

A doua ediţie a Divas’ Rally, un eveniment de life style dedicat exclusiv femeilor, a început vineri, 2 noiembrie, cu o probă specială de îndemânare desfăşurată în parcarea Bucureşti Mall Vitan. Sâmbătă, în ziua a doua a competiţiei, cele 46 de echipaje au avut de parcurs încă 6 probe de regularitate şi două probe speciale, care le-au solicitat întreaga atenţie şi îndemânare la volan, pe traseul Bucureşti - Sinaia - Poiana Braşov - Braşov.

Alături de cele 36 de posesoare de modele Citroen au luat startul şi zece echipaje speciale formate dintr-o vedetă - Dana Rogoz, câştigătoarea din 2011, Andreea Ibacka, Simona Gherghe, Iuliana Luciu şi Roxana Vancea, susţinute de colegii Răzvan şi Dani de la Neaţa, Laura Cosoi, Roxana Ionescu, Mădălina Drăghici, Ioana Ginghina şi Adina Galupa, plus o jurnalistă de la una din publicaţiile grupului Ringier, partener exclusiv al evenimentului.

Toate masinile participante in competite au fost alimentate cu cel mai performant carburant de la Rompetrol: EfixS, care, datorita amestecului de componente active, ofera consumatorilor beneficii unice: protecţie completă pentru motor, asigurând funcţionarea la performanțe optime a acestuia si un consum redus.

Competiţia de regularitate a fost extrem de disputată, iar după ceva mai mult de 200 kilometri de probă specială s-a impus echipajul Diana Popister/Luiza Viezure, echipaj care a adunat cele mai puţine secunde de penalizare. Podiumul ediţiei din acest an a fost completat de Andreea Bonda/Alexandra Ciobanu şi de Andreea Ibacka/Irina Fodor.

Dana Rogoz, câştigătoarea ediţiei de anul trecut, a terminat acum pe locul 7. „Nu am avut atâtea emoţii la volan nici atunci când am dat examen pentru permisul de conducere. Chiar dacă nu am ajuns pe podium ca anul trecut, a fost o experienţă specială şi m-am distrat la maxim”, a spus Dana Rogoz.

„Este pentru a doua oara când participă la această competiţie şi, la fel ca anul trecut, am avut parte de o experienţă incredibilă. Chiar dacă nu am urcat pe podium sunt mulţumită de evoluţia mea şi de abia aştept să iau startul la ediţia viitoare”, a spus Laura Cosoi.

Premiul pentru câştigătoarele Divas’ Rally 2012 a fost un weekend la Paris, ocupantele locului secund au câştigat ţinute create special de designerul Laura Lazar, iar echipajul de pe poziţia a treia a câştigat un ceasuri de la Oxette.

Avantajele produselor Efix:

Datorită detergentului special din compoziţia sa, Efix elimină depunerile din injectoare, chiar de la prima alimentare. O folosire continuă a acestui tip de carburant duce la curăţarea completă a acestora, oferind astfel o reducere a chetuielilor de intretine si o viata mai lunga pentru masina;

Componenţii activi ajută la înlăturarea depunerilor de calamină, reziduu provenit din arderea combustibilului într-un motor cu ardere internă, şi menţine curat sistemul format din injectoare, supape şi camera de combustie. Astfel, se obtine o scadere a consumului, dar și o crestere a puterii motorului.